MASTERCLASS CHEESECAKE & TARTE

Ce vom pregati :
Raspberry Cheesecake
Lemon Cheesecake
Dark Chocolate Tart
Lemon Cream Meringue Tart
Decadence

 

Tips & tricks:
temperarea ciocolatei
deserturile sunt GLUTEN FREE
cum pregatim glazura oglinda
decoratiuni din ciocolata
pregatirea aluatului fraged de tarta
secretul delicioaselor creme de cheesecake cu fructe si branza
preparate Gluten free

MASTERCLASS CHEESECAKE & TARTE

TRAINER: Pastry Chef & Chocolatier ERIC LE ROUZIC
Durata : 7-8 decembrie 2020, interval orar : 9.30 – 16.30
Adresa: str. Balantei, nr. 46, Corbeanca, incinta Bilancia
Info & inscrieri : 0735226533

Partener:
Bilancia

Sponsori:
Artisan Ingredients
2G Impex

Taxa de participare 800lei/cursant

Taxa de participare include:

Mapa de prezentare cu retete si sfaturi utile pentru reusita retetelor

Materia prima de cea mai buna calitate

Deserturile pregatite la curs vor fi impartite cursantilor

Diploma de participare

Info&inscrieri: 0735226533