MASTERCLASS FOIE GRAS SI RATA

4 – 5 Noiembrie
Orele 9:00 și 15:00
Detalii și rezervări: 0735.226.533
Înscrieri până la data de 1 Noiembrie

Chef David CONTANT ti-a pregatit un masterclass cu produse si retete frantuzesti: preparate din foie gras si rata in stil frantuzesc
Invata de la un Chef francez cum poti gati cel mai bun foie gras si cea mai suculenta friptura de rata.
Cursul se adreseaza bucatarilor care vor sa se perfectioneze pe preparate din rata si fois gras si pasionatilor de arta culinara

diploma-logo

Certificari

Tehnici pentru gatirea perfecta a foie gras-ului
Pairing-ul foie gars-ului cu fructe dulci sau acrisoare
Tehnica de pregatire a jus-ului de rata
Tips-uri cum sa lucrezi cu diferite parti ale ratei
Tehnici de gatire a ratei si fois gras-ului:
        – sous vide
        – terrine
        – warm
Chef David Contant va dezvaluie din experienta acumulata in restaurantele frantuzesti cu stele Michelin cateva din secretele celor mai bune retete cu fois gras,
Retete faimoase din restaurante cu 3 stele Michelin
Marele clasic ,,Duck a l’orange”
Suport de curs
Tips & tricks despre fois gras si carnea de rata
Diploma de participare care certifica competentele acumulate pe parcursul celor 2 zile
MASTERCLASS-FOIE-GRAS-SI-RATA-5
MASTERCLASS FOIE GRAS SI RATA
MASTERCLASS FOIE GRAS SI RATA
MASTERCLASS FOIE GRAS SI RATA
MASTERCLASS FOIE GRAS SI RATA
MASTERCLASS-FOIE-GRAS-SI-RATA-6
MASTERCLASS-FOIE-GRAS-SI-RATA-5

La finalul cursului vom servi cina in restaurantul nostru de degustare ,, Le Club" alaturi de vinurile potrivite impreuna cu Chef David Contant

Locuri disponibile: 16 cursanti
Pret curs: 380euro/persoana
Detalii si inscrieri: 0735226533

Informaţiile publicate in acest modul pot fi preluate doar în scop educational fara a pute fi redistribuite sau utilizate in alt scop. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. Pentru a respecta legislația privind protecția datelor, vă recomandăm să consultați punctele cheie ale Politicii de confidențialitate ale ICDE.